STURM SVART DEFENSE RYGGSÄCK – 36 LITER

STURM SVART DEFENSE RYGGSÄCK

Denna starka och vattentåliga vandringsryggsäck på 36 liter från Mil-Tec har två stora fack med vattenavvisande foder och tvåvägs dragkedjor, en plats som rymmer en bärbar dator och en robust nätficka.

Det finns tre avtagbara fickor och höftväska på MOLLE-paneler, som kan användas som en axelväska om det behövs.

Ergonomiskt utformade axelremmar är vadderade, ca. 8 cm breda och justerbara i längden, med två D-ringar och snabbspännen.

Dessutom finns det en vadderad rygg och ett justerbart och avtagbart midjeband som öppnas med en klämma. Kompressionsremmarna håller innehållet i förpackningarna på plats, även i de flesta dynamiska situationer. Den är perfekt för militär användning såväl som camping och som en ryggsäck för backpackers.

KÖP ONLINE HÄR

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *